Malzemeler:
Kıyma
Makarna (1 paket)
1 Orta boy soğan
Mantar (5-6 adet)
2 orta boy domates
1 yemek kaşığı domates salçası
Kaşar Peynir
Pul Biber
Karabiber
Kekik
Tuz
Karabiber
Kekik
Tuz
Yapılışı:
Makarnayı haşlıyoruz. Bir tavada kıymayla soğanı kavurup mantarları ekliyoruz. Suyunu çekmeye başladığında domates ve salçayı koyup kavurmaya devam ediyoruz. Son olarak da baharatlarımızı ekleyip kavurup kapatıyoruz. Haşlayıp süzdüğümüz makarnayla harcımızı karıştırıp yağladığımız borcama döküyoruz. Üzerine kaşarımızı randeleyip fırına sürüyoruz. Kaşarlar eridiği zaman makarnamızı fırından çıkarıyoruz.
Afiyet olsun....
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder